booking.

Send din booking

Det er nemt og ligetil at booke dit besøg. Vi ser frem til at byde dig velkommen 50 meter fra strandkanten ved Præstø Fjord. Udsigten fra vores klassiske hotelbygning er mageløs.

Hotel Frederiksminde ligger idyllisk og diskret afskærmet af naturens favntag, kun 50 meter fra strandkanten ved Præstø Fjord. Udsigten fra vores klassiske hotelbygning er enestående. Alt er ført tilbage til den originale romantiske stil, vi er en tidslomme fra 1890’erne.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Silje  & Jonas

Start booking

opholdspakkerne.

pakker inklusiv værelse samt mad
Læs mere

historien.

Et historisk hotel

I historiske omgivelser og med én af Danmarks smukkeste beliggenheder, får du på Hotel Frederiksminde de perfekte rammer til det møde eller selskab, som skal være noget helt særligt.

Læs vores historie

nyhedsbrevet.

Tilmeld dig her

afbestillingsreglerne.

Det er menneskeligt at fortryde

Der kan være mange årsager til at fortryde en booking. Læs om vores regler for aflysninger af værelser, events og bookninger generelt.

læs mere

gavekortet.

Oplevelsesgave med kærlig hilsen

Et gavekort til Hotel Frederiksminde er en kærlig hilsen til et menneske, du ønsker at give en særlig oplevelse. Det kan være en stjernemiddag, en frokost eller et weekend- eller sanseophold.

Læs mere

placeringen.

Klosternakken 8, 4720 Præstø Denmark

Ved Præstø Fjord, der bor vi, et lille stenkast fra strandkanten og en lille halvanden time fra København. Vi er midt i Danmarks smukkeste natur. Omgivelserne er historiske, og her er meget stille. Bygningen er fra slutningen af 1800-tallet, og i vores restaurering er alt både tænkt og ført tilbage til romantikken og den kultur, vi alle er børn af.