BELLEVUE

Skal familien samles eller skal I holde et forretningsmøde, hvor omgivelserne er ud over det sædvanlige så er Bellevue stedet. Nu har du mulighed for at bo herskabeligt omkranset af de mest vidunderlige rammer i vores helt ny restaureret palæ Bellevue.

Bellevue ligger 4 kilometer uden for Præstø for enden af en lindealle og midt i en imponerende park med de smukkeste gamle træer. Parken er omgivet af Bellevue skov og udsigten fra palæet er så storslående, lige meget hvor man kigger hen.

Når man træder ind på palæet kommer man ind i en marmorbelagt hall, stueetagen består desuden af et smukt bibliotek, 2 stuer en suite, en imponerende havestue med udgang til en stor terrasse, en spisestue, et fantastisk køkken og et stort toilet. 1. salen har 4 store lyse og indbydende dobbeltværelser, et familieværelse med et stort soveværelse og 2 tilstødende mindre værelser
(kan separeres) samt 2 badeværelser.

Bellevue tager sig i dag prægtig og imponerende ud inde såvel som ude. Parken har ud over de enorme gamle flotte træer et rigt dyreliv samt en lille dam med frøer og ænder. Bellevues historie tager sin start i 1832, dengang blev det bygget som lyststed af Carl Wilhelm Raben som ejede Beldringe Gods.

Kontakt os for priser på info@frederiksminde.com eller på 55909030.