Clever ladestander

På Hotel Frederiksminde har du muligheden for at oplade din elbil ved vores Clever ladestander. Brug din chip og lad din bil når du besøger Hotel Frederiksminde.

Standeren er på 22 kw

Vinterbadning og sauna ved Præstø Fjord

SAUNAEN ER MIDLERTIDIGT LUKKET

I samarbejde med Præstø vinterbaderklub tilbyder vi vores gæster at benytte saunaen ved havnen. Dette mod et gebyr på 50 kr. per person. 75 kr. inkl. lån af håndklæde. Kontakt receptionen for at høre nærmere om dette.

Teambuilding med Outdoor Sports

Styrk fællesskabet med oplevelser i den sydsjællandske natur.
Vi tilbyder vandring, mountainbiking og meget mere.
Kontakt os for at høre nærmere, og lad os lave et program, som passer specifikt til dit team.

Vinsmagning

Minimum 6 personer

Lad os tage jer med på en rejse ind i vinens verden.
Vinsmagningen kan være et sjovt bidrag til en familietur, eller kan bruges som et rart afbræk fra en travl kursusdag.

Læs mere

Præstø Roklub

Læs mere

Historiske gåture

Gåturene ligger rundt i hele kommunen i tilknytning til de tre købstæder og landsbyer og er egnet for dårligt gående med mulighed for hvil undervejs.

Læs mere

Thorvaldsen Samlingen

Museum på Nysø Gods

Som følge af lensafløsningen i 1919 bliver det besluttet at etablere Thorvaldsen Samlingen på Nysø i godsets østlige kavalerfløj. Formålet er at bevare Thorvaldsens værker og minderne om ham fra Nysø-tiden i en offentlig
samling.

Forberedelserne påbegyndes for alvor i 1921 med den nyudnævnte direktør for Thorvaldsens Museum i København, Th. Oppermann, og magister Otto Andrup som de museale hovedkræfter bag organisering og indretning af museet.

I 1926 slår Thorvaldsen Samlingen på Nysø for første gang dørene op for besøgende, og i dag står museets permanente udstilling stort set, som da Oppermann og Andrup stiftede museet.

Læs mere

Camp Adventure

Skovtårnet / Klatreparken
Læs mere

Riddle House Escape Room

Med konceptet Escape Rooms får i underholdning og seriøsitet til enhver lejlighed. Riddlehouse kommer ud til jer, med det mobile Escape room, der er det perfekte afbræk til et kursus eller en konference. Escape Room er et praksisnært teambuilding element, med kommunikation og samarbejde i fokus. Kontakt venligst vores reception for at høre nærmere.

Læs mere