Sublim restaurant serverer gourmetmenu til halv pris

Frederiksminde Hotel leverer en helstøbt gastronomisk oplevelse.

Frederiksminde er et smukt gammelt hus, der er bygget til det formål, det varetager i dag, nemlig at fornøje og rekreere folket. Bygget i 1870 blev det opkaldt efter Frederik VII, der var populær blandt håndværkerne, hvis forening stod bag byggeriet, så den gamle klosterhave fra middelalderen kunne bruges til alles glæde og fornøjelse.

I dag bestyres stedet af Silja Brenna, der gør et flot stykke arbejde, for at alle gæster føler sig forkælede og særlige, og det er nok de fleste af gæsterne, der vælger også at overnatte i et af de 20 fine rum, der hører til hotellet.

Tilbuddene er formet som forskellige former for ophold, (gourmetophold, weekendophold m.m.), men man kan også blot komme fra gaden og nyde enten en sansemenu eller en klassisk menu.

Med priser på næsten det halve af hovedstadens var det ingen tvivl om, at vi skulle prøve sansemenuen, der som begge menuer bliver indledt med en række små meget markante appetizere.

Læs hele anmeldelsen på politiken her


	
Posted in Mad.